Lucka 4 (1997)


I slutet av 1997 levererades M/S Rotterdam till Holland America Line. Fartyget var det första i den så kallade R-klassen, vilken baserades på den tidigare S-klassen men en aningen större. Denna Rotterdam har det sjätte fartyget i Holland Americas flotta som har burit detta namn. Fartyget är vackert dekorerat med konst värt 2 miljoner dollar. Tidigare var M/S Rotterdam stationerad Europas största hamn i nederländska Rotterdam året om. Idag går hon i Karibien om vintern och från Rotterdam till norra Europa om sommaren.

Rotterdam


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: