Brunnskär med Sjöbris


I måndags åkte jag på en expeditionsresa med Blidösundsbolaget till ytterskärgården. Vårt egentliga mål var Svenska Högarna, men vinden ställde till det och vi fick till en alternativ ö, som blev Brunnskär utanför Rödlöga. Men det är alltid trevligt att få se en ny ö och framför allt långt ute i skärgården som man normalt inte har tillgång till om man inte har egen båt. Förutom vackra vyer så bjöd inte resan på särskilt många naturupplevelser, vi fick varken se havsörn eller säl. Priset för resan var 950 kronor och då ingick även en lättare frukost same lunchbuffé med kallskuret.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: