Vindöga till Nämdö


Hej!
Idag har jag varit ute på en tur till Nämdö med Mats Östman. Vi åkte med Vindöga från Stavsnäs till Nämdöböte, sen gick vi runt på Nämdö i tre timmar innan vi tog båten tillbaka från Sand på södra Nämdö. Vädret var lite si och så, men jag hade trevligt sällskap så det blev en härlig tur, med lite värkänslor i luften! Och Nämdö är en otroligt fin ö också som absolut är värd ett besök!

Nämdö trafikeras nu på vintern av både Solöga och Vindöga. Sen när vårtidtabellen börjar om en vecka så trafikerar Sjösaga/Madam och Roslagen Nämdö.

M.v.h.
/Kim Viktor


Ett svar till “Vindöga till Nämdö”

  1. […] Hej! Den här veckan har jag varit ute på Fjärdlång tillsamans med min familj. Vi åkte ut med Vindöga från Dalarö i ondags och hem med samma båt i fredags. Jag varnar er för att det är en del bilder som inte har med sjöfart att göra i inlägget. Lägg märke till den nya soffan som Vindöga har fått vid cafeterian. En bild på hur det såg ut tidiagre hittar ni här: https://sjofartsbloggarna.com/2012/04/12/vindoga-till-namdo/# […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: