Fjärdlång


Hej!
Den här veckan har jag varit ute på Fjärdlång tillsamans med min familj. Vi åkte ut med Vindöga från Dalarö i ondags och hem med samma båt i fredags. Jag varnar er för att det är en del bilder som inte har med sjöfart att göra i inlägget. Lägg märke till den nya soffan som Vindöga har fått vid cafeterian. En bild på hur det såg ut tidigare hittar ni här: https://sjofartsbloggarna.com/2012/04/12/vindoga-till-namdo/#

En trevlig nyhet för mig var Huvudskärsbåten som jag aldrig tidigare har tagit kort på. Det är en f.d. lotsbåt som var stationerad i Västervik.

Hoppas att bilderna uppskattas!

Det här blir mitt sista reportage innan Norgeresan, så vi hörs om drygt 2 veckor!

M.v.h.
/Kim Viktor


2 svar till “Fjärdlång”

 1. Riktigt fina bilder! 🙂

  Kul att du fick med Huvudskärsbåten men så länge den går kommer i alla fall inte jag åka till Huvudskär, 300 kronor enkel resa från Dalarö….Nej då kan man lika gärna åka till Fjärdlång eller någon annan ö istället. 😉

  Hoppas ni får en trevlig kryssning. 🙂 När sticker ni iväg till den så kallade ”framsidan”?
  /Mats Ö.

  Gilla

  • Tack så mycket Mats!
   Ja det var ett rätt så häftigt pris till Huvudskär. Förstås är jag sugen på att åka dit, men inte för det priset om jag säger så. 😉

   Vi åker nog på måndag eller tisdag ner till baksidan.

   M.v.h.
   /Kim Viktor

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: