Med Stella Marina, Fram och tillbaka från Klubbviken.


Idag passade jag på att ta en tur med Stella Marina (säkert 10 år sen senast). Det är nämligen så att dom erbjuder gratisturer resten av veckan till på söndag. Så man var ju tvungen att ta chansen och ta en tur med henne.

Åkte med den första turen till Klubbviken 10,30 för att sedan åka tillbaka utan att kliva av. Totalt så var vi bara 8 passagerare på den första turen och 4 på tillbakavägen. Kan ju bero på att nästan alla har börjat jobba. Och sedan så var vädret inte på topp, så alla pensionärer stannade nog hemma 😉

(Bildtext finns i albumet)

Hoppas bilderna gillas. 🙂

Kan även berätta att Ostindiefararen Göteborg kommer till Luleå den 22 augusti till den 25. Ska vara framme med kameran. Men om jag kan fota ankomsten är osäkert då jag går skola. Får hoppas att hon kommer på kvällen 🙂

Ha det bra så länge! 🙂

Mvh Jesper.

, ,

3 svar till “Med Stella Marina, Fram och tillbaka från Klubbviken.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: