Kyligt i stan


Vilken morgon! En av de vackraste morgnar jag har varit med om på länge. När jag vaknade visade termometern på -16 grader. Det hindrade mig inte för att åka ut till Elfvik, längst ut på Lidingö, för att som mål fånga lite sjörök på bild. Vädret gjorde mig inte besviken alls, utan det var lite vackert som jag trodde. Förutom de vanliga färjorna (Gabriella, Silja Serenade och Romantika), så kom även en bonus i form av Birka Stockholm. Hon kom direkt från varvet i Nådendal, där de bl.a. har gjort om poolområdet.

Efter besöket på Lidingö åkte jag till Riddarfjärden för att prova Stockholms nyaste pendelbåtslinje. Jag missade färjan precis vid Klara Mälarstrand och gick istället till Kungsholmstorg för att åka över till Södermalm. Jag får erkänna att jag är lite skeptisk till linjen, men vi var iallafall ett 10-tal passagerare ombord. Linjen är på försök under en tvåårsperiod och drivs av Strömma med Djurgården 4.

Med vänliga hälsningar, ut och njut av vintervädret!
/Kim Viktor

, ,

9 svar till “Kyligt i stan”

  1. Det er utroligt flotte fotos. Jeg ville ønske at bo i STHLM når man kan se så flotte færger i disse smukke omgivelser.
    Hilsen fra Danmark (Vejle)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: